Markus Waldenström, CFO på Greater Than, har samarbetat med OWL i 1,5 år

”OWL känns som mina kollegor – jag kan lyfta luren och fråga om stort som smått”

Vad var det som gjorde att du kontaktade OWL? Vad behövde ni hjälp med?

– Vi sökte en fullservice ekonomifunktion som kunde hjälpa oss med bokföring, löner, rapportering med mera.

Hur skulle du beskriva OWL som samarbetspartner?

– De är ett litet, flexibelt bolag som är måna om sina kunder och kan möta våra behov på ett annat sätt än de större rådgivnings- och redovisningsbolagen. Samtidigt besitter de en oväntat bred kompetens, och ett stort nätverk, som motsvarar en större byrås. Det känns unikt.

Varför passar de just er?

– Det var viktigt för oss att få just den här personliga kontakten. Även om vi är ett ganska litet bolag står vi som inför samma komplexa frågor som större börsnoterade bolag. Vi känner att OWL tar sig tid för oss, förstår oss och kan hjälpa oss med alla typer av frågor.

Om Greater Than

Antal anställda: 40
Grundades: 2004
Omsättning 2022: ca 20 miljoner
Verksamhet: Greater Than använder AI-teknik för att förutsäga förarrisk och förstå bilförares påverkan på trafiksäkerhet och energiförbrukning.

– Det är roligt att som liten och snabbfotad byrå kunna leverera lösningar på mer komplexa behov, vilket i sin tur ger ett stort värde till våra kunder. Vi har möjlighet att ha en nära relation och agera snabbt både på kundernas olika frågor och vid förändrade förutsättningar.

Petra Olofsson, kundansvarig på OWL

OWL har idag uppdrag åt fler börsnoterade företag där vi sköter ekonomifunktionen och säkerställer rätt rapportering till marknaden. Vårt team har djup kunskap och erfarenhet inom koncernrapportering, koncernredovisning och IFRS-rapportering för börsnoterade företag. Tveka inte att höra av dig om ni behöver stärka upp er ekonomifunktion under 2024.

Markus Ödbring, vd

[email protected]

+46 76 837 08 93