Karriär

Konsult

OWL växer stadigt och rekryterar löpande. Är du en ekonom med siktet inställt på en spännande konsultroll med stora utvecklingsmöjligheter, så kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder våra kunder en helt digital och automatiserad ekonomilösning. OWL jobbar även med affärsrådgivning, bland annat ekonomistyrning, företagsöverlåtelser och due diligence för såväl entreprenörsledda som ledande private equity- och börsbolag.

Vi är ett snabbfotat och växande redovisnings- och rådgivningsföretag som jobbar enligt värdeorden klokhet, ansvarstagande och passion för våra kunders lönsamhet. Vi finns nära våra kunder, bygger förtroende och lyssnar noga. Vi vurmar dessutom extra starkt för ett hållbart arbetssätt – för vårt företags, för våra medarbetares, för våra kunders och för vår omvärlds skull.

Hos oss arbetar du i en modern roll, som tack vare vår helt digitala och automatiserade redovisningslösning skiljer sig väldigt mycket från det traditionella arbetssättet. Vi arbetar till exempel helt papperslöst och en stor del av processerna sköts främst av systemet istället för av människan. Vi hjälper kunderna att effektivisera löpande processer, CFO- och controllertjänster, månadsrapportering, årsbokslut, deklarationer, löpande redovisning, löner, HR samt due diligence och annan affärsrådgivning.

Du arbetar i team i nära samarbete med dina kollegor. Vi verkar i en modern och föränderlig miljö, där du snabbt får möjligheten att ta stort ansvar och utvecklas i din karriär. Ser du dig själv trivas i denna miljö kan vi erbjuda dig en arbetsplats med hjälpsamma kollegor, som alltid ser till att ha riktigt roligt, utvecklas, kämpa och fira tillsammans!

Vi söker dig som nu är sugen på att utvecklas vidare i din karriär och vill gärna göra det tillsammans med hjälpsamma kollegor! Vi ser att du talar och skriver svenska & engelska, samt har ett stort intresse för ekonomi. Som person tror vi att du är kommunikativ, ansvarsfull och positiv! Du har en förmåga att se lösningar till problem och drivs av att få lära dig nya saker.