karriär

OWL växer stadigt och rekryterar löpande. Är du en ekonom med siktet inställt på en spännande konsultroll med stora utvecklingsmöjligheter, då kan det vara dig vi söker.

Genom att arbeta på OWL får du en unik möjlighet att med Östersund som bas arbeta med ett professionellt team i mycket kvalificerade kunduppdrag runt om i världen. Vi är en snabbfotad och växande rådgivningsbyrå inom CFO services, transaction services, börsförberedelser och ekonomitjänster. Våra kunder är såväl entreprenörsledda bolag som ledande private equity fonder och börsbolag.

Hos oss arbetar du i team, i nära samarbete med dina kollegor. Vi verkar i en modern och föränderlig miljö, där du snabbt får möjligheten att ta stort ansvar och utvecklas i din karriär. Om du tror att du skulle trivas i denna miljö kan vi erbjuda dig en arbetsplats med hjälpsamma kollegor som alltid ser till att ha riktigt roligt, utvecklas, kämpa och fira tillsammans!

Som person tror vi att du är kommunikativ, ansvarsfull och positiv. Du har en förmåga att se lösningar till problem och drivs av att få lära dig nya saker.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan till [email protected]


Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 010-480 99 80 eller [email protected]!

FAR_Medlem_CMYK-(1)

Medlem i FAR – branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister.