Redovisning

När du behöver hjälp med fakturering, bokföring, löner, bokslut eller deklaration.

Med ett bra redovisningssystem och en bra redovisningskonsult blir redovisningen så mycket lättare. Dessutom får du tid över till din kärnverksamhet. Vi kan ta hand om delar av eller hela redovisningen i din verksamhet – och använda underlaget till uppföljning och styrning. Endast med korrekta siffror kan du ta korrekta beslut för bolaget.

Del av redovisningstjänst

Vi har möjlighet att erbjuda en god kundanpassning och stor flexibilitet. Vi tar oss tid att lyssna på vilka mål ägare och ledning har. Våra redovisningskonsulter kan avlasta dig med:

Affärsinriktad rapportering och uppföljning Årsredovisningar
Bokföring
Bokslut
Deklaration
Fakturahantering
Kvittohantering
Personalärenden
Löner

Total redovisningstjänst

Föredrar du att anlita oss som en extern ekonomiavdelning tar vi naturligtvis hand om allt, från budget till uppföljning och allt däremellan. Vi jobbar proaktivt och ger hela tiden löpande återkoppling.

I molnet – och i samma rum

Vi jobbar med branschens senaste system och helt molnbaserat. Det innebär att du kan komma åt kontinuerligt uppdaterad ekonomisk information dygnet runt, oavsett var du befinner dig och från valfri plattform. Självklart är den personliga kontakten minst lika viktigt och vi är bara ett telefonsamtal bort om du vill träffas för att diskutera en frågeställning.

Alltid fast pris

Innan vi sätter igång kommer vi alltid överens om uppdragets omfattning och du får ett fast pris. Resultatet: Inga överraskningar och full kontroll.